DeclaratieServicePLUS & Financiele administratie

De DeclaratieServicePLUS

Ontvang je ook wat je verdient? Heb je inzicht in je inkomsten en je uitgaven? En wil je je gehele administratie uitbesteden tegen een super scherp tarief? Lees dan verder…

Vanuit het Eerstelijns ServicePunt bieden wij ondersteuning aan op het gebied van DeclaratieService, Financiële Administratie en SalarisAdministratie. als losse onderdelen of in 1 pakket.

Het uitbesteden van de zaken rondom het contracteren en declareren van de inschrijftarieven, S3 modules en de maandelijkse verrichtingen valt onder de DeclaratieService. Je hebt een vast contactpersoon en zij zorgt ervoor dat al je vragen beantwoord worden. Daarnaast maken we met regelmaat overzichten ter inzage en deze kunnen ook uitgebreider besproken worden met een strategisch consulent/praktijkadviseur (dit is inclusief) om zo beter te begrijpen en geen zaken te laten liggen.

We maken een externe werkplek aan en daarmee zijn we je medewerker op afstand. Wel de lusten en niet de lasten en zo kunnen de zorgverleners in de praktijk zich maximaal richten op het primaire proces: Patientenzorg.

We kunnen per direct starten met onze dienstverlening en zorgen dan zo snel mogelijk voor een helder overzicht en het doen van de maandelijkse werkzaamheden. Ook lopen we het voorgaande jaar na op gemiste inkomsten.

De DeclaratieService is een onderdeel van onze Financiële dienstverlening en gaat dus over de uitgaande facturenstroom.

Voor de inkomende facturenstroom bieden wij onze boekhoudingsdienst: Hierbij doen we de gehele inkomende facturenstroom gemakkelijk en snel, via onze AFAS software. Jullie sturen bonnetjes en facturen in via een speciaal mailadres: wij boeken de facturen in op het juiste grootboek en je ontvangt om de week een betaaloverzicht en betaalbestand (of we zetten die al klaar in je bankomgeving). Super makkelijk en snel. Heb jij tijd voor andere zaken. Geen losse betalingen meer, geen per ongeluk dubbel betaalde facturen meer. Handig en overzichtelijk.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid voor volledige financiële administratie zodat je echt alles op 1 plek hebt (en er dus geen lucht meer in het systeem zit waar je ook voor betaald). Het totale pakket is een stuk voordeliger dan los de boekhouding, jaarstukken en salarisadministratie elders te houden. Heb je een medewerker intern die het declareren graag zelf blijft doen? Geen probleem – dan doen we alleen wat je wenst uitgebreid met de Financiële Administratie.

Ook bieden we salarisadministratie – heerlijk alles op 1 plek – medewerkers kunnen hun verlof inzien en aanvragen via een app, declaraties indienen en hun salarisstrookjes inzien via de App. Super handig en makkelijk – en wij hebben gelijk de juiste loonjournaalposten voor het opmaken vaan de jaarstukken. Pro-forma berekening nodig voor een salarisgesprek? Geen probleem maken we zo voor je.

Interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op!