Praktijk abonnement

Abonnee worden met uw praktijk?

Het praktijkabonnement geeft een een praktijkmanager op afstand die u ten allen tijde vragen kan stellen over (veel) voorkomende zaken in de dagelijkse praktijk op het gebied van praktijkmanagement.

In principe kan u het abonnement zien als een ‘vraag maar raak’ abonnement: alle ‘direct beantwoordbare vragen’ vallen binnen het abonnement en u mag zo veel en zo vaak vragen als u wil. Op het gebied van personeel, ICT, facilitair, financieel, kwaliteit. Alles met betrekking tot de huisartsenpraktijk.

Abonnee worden van Eerstelijns ServicePunt en voordelig genieten van al onze diensten en ondersteuning?

Als abonneepraktijk van het Eerstelijns ServicePunt heeft u vele voordelen!

 • U en uw praktijkmedewerkers kunnen onze helpdesk op werkdagen tussen 09.00 – 17.00 voor alle vragen en problemen bellen op 040-3041517 of via email (of chat via het dashboard)
 • Ook buiten praktijktijden kan u bij ons terecht!
 • Alle vragen op het gebied van ICT, Facilitair, Financieel, Personeel en Kwaliteit kunt u ons stellen. Voor alle ‘direct beantwoordbare vragen’ kunt u bij ons terecht. Weten we het niet? Dan zoeken we het uit.
 • U kunt ten allen tijde uw contracten en arbeidsovereenkomsten door onze juridische / P&O dienst laten controleren.
 • U kunt gratis 1 keer per jaar een praktijkgesprek aanvragen (bij u op de praktijk) om het reilen en zeilen, eventuele knelpunten en het optimaliseren van uw praktijkvoering te bespreken. U ontvangt daarbij uiteraard concrete tips waar u gelijk mee aan de slag kunt.
 • U krijgt een inlog voor de Abonneepagina op het PraktijkManagement Dashboard waar een handige kennisbank beschikbaar is welke regelmatig aangevuld wordt.
 • U kunt gebruik maken van vele templates, sjablonen en informatielijsten, welke wij beschikbaar stellen via ons PraktijkManagementDashboard.

U kunt aanvragen doen indien uw wens niet in het PMDashboard staat. Natuurlijk ontwikkelen we steeds meer handige templates, sjablonen en informatielijsten voor uw praktijkvoering. Ook kunt u meer diensten toe laten voegen aan uw eigen Dashboard. (tegen betaling)

 • U ontvangt korting op een deel van onze dienstverlening en ondersteunings producten en heeft inkoopvoordeel bij onze partners.
 • U ontvangt minimaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief met belangrijk nieuws, interessante weetjes en aanbiedingen.
 • Ook bieden wij u de mogelijkheid artikelen/aanbiedingen te plaatsen in onze nieuwsbrief (inhoud in overleg met redactie)
 • Gratis plaatsen van vacatures op onze website en in ons (praktijkmanagers) netwerk
 • U heeft een digitale praktijkomgeving beschikbaar welke u uiteraard breder kan inzetten in de praktijk als u meer medewerkers toevoegt.

De kosten van dit abonnement zijn slechts € 495 euro per praktijk per jaar (ex BTW)!

Wilt u meer mensen toevoegen aan het PraktijkManagement Dashboard? Geen probleem Tegen een klein maandbedrag realiseren wij dat.

Bent u werkzaam bij een koepelorganisatie en wilt u abonnementen afsluiten voor de bij u aangesloten praktijken? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. De abonnementskosten zijn per maatschap/praktijk. Werkt u in een gezondheidscentrum met meer maatschappen? Sluit dan een voordeliger groepsabonnement af. Neem hiervoor contact op met kantoor.

Ja, ik word abonnee