Over

Het Eerstelijns ServicePunt is opgericht met als doel eerstelijns zorgverleners met een praktijk, praktijkmanagers en (medewerkers van) eerstelijns overkoepelende organisaties maximaal te ontzorgen op het niet-medische deel van de werkzaamheden in de dagelijkse praktijk.

“wij geloven dat het mogelijk is patiëntenzorg te leveren zonder wakker te liggen van de praktijkvoering”

– Eerstelijns ServicePunt –
zorgeloze patiëntenzorg door middel van praktisch praktijkmanagement

Het Eerstelijns ServicePunt is een ‘fullservice’ ondersteuningsorganisatie voor eerstelijns gezondheidszorg organisaties zoals huisarts(en)praktijken, eerstelijns zorggroepen, GGZ praktijken, dierenarts(en)praktijken, tandarts(en)praktijken, apotheken en apotheekketens, fysiotherapeuten, diëtisten en ieder ander die praktijk manager, eerstelijnszorgverlener of praktijkhouder is.

Over Eerstelijns ServicePunt B.V.

Disciplines:

Het Eerstelijns ServicePunt biedt service en ondersteuning op het gebied van alle niet-medische problemen die zich voor (kunnen) doen in de praktijk, onder andere;

  • Personeel & Organisatie
  • Praktijk & Wijk analyses
  • Financiële-, productie- & declarabiliteitanalyses
  • DeclaratieService
  • PraktijkManagement

Het Eerstelijns ServicePunt werkt volgens het ‘ANWB’ model. Voor onze abonnee’s zijn we altijd bereikbaar voor spoed. 24/7.

Bent u (nog) geen abonnee? Geen probleem; wanneer u alsnog abonnee wordt ondersteunen we u ook direct!

Daarnaast hebben abonnees extra voordelen. Zoals bijvoorbeeld standaard ieder jaar een adviesgesprek, korting op dienstverlening van onze partners en onze producten en diensten, korting op scholingen, directe toegang tot handleidingen, instructies formats en templates en natuurlijk inkoopvoordeel.

Het Eerstelijns ServicePunt is gevestigd op de begane grond en de 3e verdieping van het 7 verdiepingen tellende VideoLab op Strijp-S te Eindhoven. Dit gebouw is de bakermat geweest van de allereerste DVD en Blu-ray speler van Philips. Destijds het ontwikkellaboratorium bij uitstek.
Wij voelen ons aangetrokken tot de bruisende werking van Strijp-S, waar technische ontwikkelingen en menselijke kwaliteiten hoog op de agenda staan. Net als bij ons! We hebben diverse vergaderzalen en trainingsruimten tot onze beschikking in een inspirerende werk- en leeromgeving.

Bij het Eerstelijns ServicePunt werken enkele praktijkmanagers en projectmanagers in vaste dienst. Ondersteund door een Office Manager.
Daarnaast hebben we een team flexibele praktijkmanagers. Die we in kunnen zetten voor een specifieke vraag of op basis van beschikbaarheid.
Samen zijn we de ideale flexibele schil voor uw praktijk en garanderen we onze service en beschikbaarheid.