Over

Het Eerstelijns ServicePunt is opgericht met als doel eerstelijns zorgverleners met een praktijk, praktijkmanagers en (medewerkers van) eerstelijns overkoepelende organisaties maximaal te ontzorgen op het niet-medische deel van de werkzaamheden in de dagelijkse praktijk.

“wij geloven dat het mogelijk is patiëntenzorg te leveren zonder wakker te liggen van de praktijkvoering”

– Eerstelijns ServicePunt –
zorgeloze patiëntenzorg door middel van praktisch praktijkmanagement in de brede zin des woords!

Het Eerstelijns ServicePunt is een ‘fullservice’ ondersteuningsorganisatie voor eerstelijns gezondheidszorg organisaties zoals huisarts(en)praktijken, eerstelijns zorggroepen, GGZ praktijken, dierenarts(en)praktijken, tandarts(en)praktijken, apotheken en apotheekketens, fysiotherapeuten, diëtisten en ieder ander die praktijk manager, eerstelijnszorgverlener of praktijkhouder is.

Over Eerstelijns ServicePunt B.V.

Disciplines:

Het Eerstelijns ServicePunt biedt service en ondersteuning op het gebied van alle niet-medische problemen die zich voor (kunnen) doen in de praktijk, onder andere;

  • Personeel & Organisatie vraagstukken
  • Teamscans en Teamanalyses
  • Praktijk & Wijk analyses
  • Financiële-, productie- & declarabiliteitanalyses
  • DeclaratieService, financiele administratie, Jaarstukken en Salarisadministratie
  • PraktijkManagement op afstand
  • Opleiding van praktijkmanagers

Het Eerstelijns ServicePunt werkt volgens het ‘ANWB’ model. Voor onze abonnee’s zijn we altijd bereikbaar voor spoed. 24/7.

Bent u (nog) geen abonnee? Geen probleem; wanneer u alsnog abonnee wordt ondersteunen we u ook direct!

Daarnaast hebben abonnees extra voordelen. Zoals bijvoorbeeld standaard ieder jaar een adviesgesprek, korting op dienstverlening van onze partners en onze producten en diensten, korting op scholingen, directe toegang tot handleidingen, instructies formats en templates en natuurlijk inkoopvoordeel.