BrievenService 2021

Covid Brieven Servicereserveringsformulier

De Eerstelijns ServicePunt BrievenService – Heeft u er wel eens aan gedacht het oproepen uit te besteden?

Huisartsenpraktijken in Nederland bereiden zich voor op het meewerken aan de grootste vaccinatiecampagne van Nederland. En huisartsen hebben al veel ervaring met de griep- en recent ook de pneumokokken vaccinatie oproepen. Ook wij hebben die ervaring en ondersteunen ook nu ook weer!
 
We versturen reeds meer dan 5 jaar vele duizenden brieven voor huisartsenpraktijken met de griepuitnodigingen, verhuizingen of andere nieuwsberichten. En nu dit jaar bieden we de BrievenService voor het versturen van de COVID-19 vaccinatie uitnodigingen.
 
En uiteraard, omdat we een praktijkmanagement organisatie zijn, snappen we waar u als huisarts of praktijkmanager over na denkt en denken we vrijblijvend mee. We hebben voorbeeldbrieven met oproepschema’s en ondersteunen waar nodig en mogelijk.
 
Nu bieden we als extra service het klaarmaken van de brieven zonder het verzen aan – dit aangezien praktijken wel graag tijdslot willen aanbieden maar het in eerste instantie maar kleine hoeveelheden brieven zijn die wel op hele korte termijn verstuurd moeten worden.
Wij leveren een dag laten de brieven printklaar aan – met een eigen tijdslot en barcode. Alleen nog afdrukken en versturen. En dan kan je dan zelf doen of alsnog door ons laten doen.

Over de BrievenService van het Eerstelijns ServicePunt:

Inclusief:

 • Onze deskundigheid, behulpzaamheid en ontzorging;
 • Keuze uit verschillende voorbeeldbrieven of uw eigen brief (of een combinatie);
 • Kleur afdrukken of gekleurd papier ook mogelijk;
 • Woonverbanden in 1 enveloppe (mensen binnen 1 woordverband ontvangen hun persoonlijke brief in 1 enveloppe);
 • Wij kunnen uw adressen extraheren of ontdubbelen;
 • Verschillende brieven naar verschillende doelgroepen;
 • Brieven met oproepschema’s of verschillende data;
 • Desgewenst kosteloos de barcode meedrukken (indien gewenst).

Het verwerken en verzenden van de oproepen in de huisartsenpraktijk doen we ook dit jaar en deze oproepen tegen een zeer scherp tarief! Vul het reserveringsformulier in om precieze tarieven te ontvangen.

Vul beslist het reserveringsformulier in: je ontvangt het bevestigingsformulier met exacte tarieven op basis van de wensen en de aantallen.

Veilig via E-Zorg, met PostNL als partner, goedkoper dan zelf doen en snel.
Dan wilt u het toch niet meer zelf doen? Per brief kost het u dus minder dan 1 postzegel! Die kost tegenwoordig al 0,98 cent en dan moet u nog printen, vouwen en vullen…

Neem contact op en/of reserveer direct online

voor het reserveringsformulier klik HIER U kunt het direct naar ons faxen (040-3041533) of mailen!

GriepBrievenService@ezorg.nl  –   info@eerstelijnsservicepunt.nl

 • Afwijken van de aangegeven vaccinatiedatum is geen probleem: u kunt tot 1,5 week voor de vaccinatiedatum de verzenddatum wijzigen.
 • U kunt altijd uw datum opschuiven, naar voren mits er 1week ‘overblijft’ of naar later. 
 • U ontvangt een opdrachtbevestiging (en verwerkingsovereenkomst) op basis van de opgegeven aantallen. Pas als u die getekend retour stuurt is de opdracht definitief. U ontvangt de factuur op basis van het werkelijk aantal verstuurde oproepbrieven.
 • Is de envelop zwaarder dan 20 gram omdat u nog extra items toe wil voegen? In plaats van twee keer een postzegel betaald u een veel lager aangepast tarief.
 • U kunt tot 2 weken voor u gaat prikken de brieftekst en adressen aanleveren. Wij maken samen met u een planning en houden u op de hoogte tijdens de voorbereiding.
 • U kunt tot een week voor verzenden adressen laten verwijderen uit de verzendlijst ivm overleden patiënten.
 • Uiteraard ontvangt u van ons een verwerkingsovereenkomst ten aanzien van het veilig en zorgvuldig omgaan met uw patiëntengegevens.

Meer weten?

Neem contact op met het Eerstelijns ServicePunt via 040-3041517 of vul onderstaand contactformulier in met uw vraag en wij nemen contact met u op.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht