Opleiding Praktisch PraktijkManagement

We starten in 2024 weer met een groep voor onze zeer goed gewaardeerde Praktisch PraktijkManagement Modulaire opleiding! Normaal bieden we deze modulaire opleiding alleen nog maar ‘in company’ aan voor regio-organisaties maar op veler verzoek bij deze de mogelijkheid je in te schrijven voor een Open Inschrijving in het voorjaar van 2024! Schrijf je dus snel in om zeker te zijn van een plekje in deze groep!

 

In de meeste huisartsenpraktijken is er medisch inhoudelijke scholing voor de artsen, praktijkondersteuners en doktersassistenten. Maar niet voor praktijkmanagers of op het gebied van praktijkmanagement! Wij brengen daar verandering in: Eerstelijns ServicePunt biedt een scholing speciaal voor praktijkmanagers (of medewerkers in de huisartsenpraktijk met management taken)! PraktijkManager in de huisartsenpraktijk, voor de meeste een functie waar ze ‘ingerold’ zijn… zonder specifieke opleiding.
Je begint aan een uitdagende baan, en springt in het diepe. Van de huisarts krijg je wellicht wel goede begeleiding maar ook hij/zij heeft geen bedrijfskundige achtergrond.
Hoe kan je meer rendement halen uit je functie en de praktijkorganisatie?

Deze leergang biedt je concrete handvatten om de volgende dag al mee aan de slag te gaan en de praktijkorganisatie te verbeteren! Of je nu net gestart bent als praktijkmanager of al vele jaren ervaring hebt: wij garanderen je dat je een leerzame leergang bij ons volgt!
Ook als je officieel geen praktijkmanager bent maar wel geïnteresseerd in de onderwerpen ben je welkom! Voor het uitvoeren van de opdrachten is het wel nodig dat je een stagepraktijk hebt zodat je het geleerde kan toepassen.

Onderwerpen zijn onder andere zijn:

 • Personeel
 • Leidinggeven
 • ICT
 • Financieel
 • Declareren
 • Project Management
 • Bekostiging & Financiering
 • Analyses & Rapportages

Iedereen die zich bezighoudt met praktijkmanagement kan zich inschrijven voor deze scholing.  De data en locaties voor deze speciale groep in 2024 zijn:

Module Onderwerp Eindhoven start maart 2024
1 De context van PraktijkManagement: Stelselwetten & bekostiging woensdag 27 maart 2024
2 De context van PraktijkManagement: Praktijkorganisatie & Beleid woensdag 17 april 2024
3 Personeel & Organisatie woensdag 1 mei 2024
4 Kwaliteit in de praktijk woensdag 15 mei 2024
5 Financiele praktijkvoering: declareren en analyseren woensdag 29 mei 2024
6 Toekomstvisie eerstelijns & huisartsenzorg woensdag 12 juni 2024
7 Eindpresentaties woensdag 26 juni 2024

Omdat wij geloven in de interactie tussen deelnemers en het van elkaar leren vanuit casuïstiek, gesprek en discussie is het een klassikale scholing. Kan je een keer een dag echt niet? Dan kunnen we speciaal voor jou die dag opnemen en kan je hem ook digitaal volgen.

Schrijf je hier direct in:

Voor meer informatie en de onderwerpen vraag onze folder of meer informatie aan. Klik hier.

7 modules 9.30 – 16.30

Kosten: 2975,- (alles inclusief, geen bijkomende kosten, ex BTW)

Inschrijven voor losse modules kan natuurlijk ook! Wil je nog niet inschrijven maar wel op de hoogte gehouden worden?

Laat dan hier een bericht voor ons achter.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht