Opleiding Praktisch PraktijkManagement

Ook in 2020 (april) start er weer een Praktisch PraktijkManagement opleiding.

In de meeste huisartsenpraktijken is er medisch inhoudelijke scholing voor de artsen, praktijkondersteuners en doktersassistenten. Maar niet voor praktijkmanagers of op het gebied van praktijkmanagement! Vanaf nu komt daar verandering in: Eerstelijns ServicePunt biedt een scholing speciaal voor praktijkmanagers (of medewerkers in de huisartsenpraktijk met management taken)!

PraktijkManager in de huisartsenpraktijk, voor de meeste een functie waar ze ‘ingerold’ zijn… zonder specifieke opleiding.
Je begint aan een uitdagende baan, en springt in het diepe. Van de huisarts krijg je wellicht wel goede begeleiding maar ook hij/zij heeft geen bedrijfskundige achtergrond.
Hoe kan je meer rendement halen uit je functie en de praktijkorganisatie?

Deze leergang biedt je concrete handvatten om de volgende dag al mee aan de slag te gaan en de praktijkorganisatie te verbeteren! Of je nu net gestart bent als praktijkmanager of al vele jaren ervaring hebt: wij garanderen je dat je een leerzame leergang bij ons volgt!
Ook als je officieel geen praktijkmanager bent maar wel geïnteresseerd in de onderwerpen ben je welkom! Voor het uitvoeren van de opdrachten is het wel nodig dat je een stagepraktijk hebt zodat je het geleerde kan toepassen.

Onderwerpen zijn onder andere zijn:

  • Personeel
  • Leidinggeven
  • ICT
  • Financieel
  • Declareren
  • Project Management
  • Bekostiging & Financiering
  • Analyses & Rapportages

Iedereen die zich bezighoudt met praktijkmanagement kan zich inschrijven voor deze scholing. De eerstvolgende opleidingsgroep start op 16 januari 2020. De data en locaties voor 2019 en 2020 zijn:

Data PPM opleiding 2019 2020

Schrijf je hier direct in:

Voor meer informatie en de onderwerpen vraag onze folder of meer informatie aan. Klik hier.

10 modules 9.30 – 17.00

Kosten: 2975,- (alles inclusief, geen bijkomende kosten)

Inschrijven voor losse modules kan natuurlijk ook! Wil je nog niet inschrijven maar wel op de hoogte gehouden worden?

Laat dan hier een bericht voor ons achter.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht