Scholing introductie PraktijkManagement

Speciaal voor PraktijkManager in de huisartsenpraktijk organiseren wij een scholing ter ondersteuning van de verbetering van de praktijkorganisatie. Ben jij praktijkmanager? Of andere geïnteresseerde? Schrijf je dan beslist in voor deze UNIEKE scholing speciaal op maat voor de mensen werkzaam als praktijk manager of met praktijkmanagement taken in de huisartsenpraktijk. De kosten zijn slechts € 175,- euro voor een zeer praktische scholing van 3 uur!

(abonnee-praktijken mogen ieder jaar 1 deelnemer gratis inschrijven)

Duur: 3 uur
Lokatie: Eindhoven
Kosten: € 175,- p.p (alles inclusief, geen bijkomende kosten)

In de meeste huisartsenpraktijken is er scholing voor de artsen, praktijkondersteuners en zelfs voor doktersassistenten. Maar niet voor praktijkmanagers! Vanaf nu komt daar verandering in: Eerstelijns ServicePunt biedt een scholing speciaal voor praktijkmanagers (of medewerkers in de huisartsenpraktijk met management taken)!

PraktijkManager in de huisartsenpraktijk, voor de meeste een functie waar ze ‘ingerold’ zijn… zonder specifieke opleiding.
Je begint aan een uitdagende baan, en springt in het diepe. Van de huisarts krijg je wellicht wel goede begeleiding maar ook hij/zij heeft geen bedrijfskundige achtergrond.
Hoe kan je meer rendement halen uit je functie en de praktijkorganisatie?

Deze scholing biedt je concrete handvatten om de volgende dag al mee aan de slag te gaan en de praktijkorganisatie te verbeteren! Of je nu net gestart bent als praktijkmanager of al vele jaren ervaring hebt: wij garanderen je dat je een leerzame scholing bij ons volgt!
Ook als je officieel geen praktijkmanager bent maar wel geïnteresseerd in de onderwerpen ben je welkom!

Onderwerpen die in deze scholing aan bod komen zijn onder andere:

  • Financiële organisatie
  • Personeel en organisatie
  • ICT
  • Kwaliteitsmanagement
  • Meer rendement uit je praktijk